Riethovenseweg 27, Steensel

€ 595.000 k.k.

Riethovenseweg 27

Steensel

Aan een mooie karakteristieke straat met veel groen gelegen op een perceel van bijna 500 m2 zeer verrassend recentelijk uitgebouwd en gemoderniseerd (2019/2020) ruim vrijstaand woonhuis met…

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

Aan een mooie karakteristieke straat met veel groen gelegen op een perceel van bijna 500 m2 zeer verrassend recentelijk uitgebouwd en gemoderniseerd (2019/2020) ruim vrijstaand woonhuis met een ruime berging (voorheen garage met verdieping) en zonnige achtertuin op het zuid westen

Indeling;

Begane grond;

Via de entree komt u in de ontvangsthal met antraciet grijze tegelvloer, voorzien van vloerverwarming, stukwerk wanden en stukwerk plafond. Hier bevindt zich ook de verdiepte kelder en een vernieuwde meterkast met o.a. glasvezelaansluiting.

Via de zwarte “steellook” aluminium deur met glas komt u in de bijzonder sfeervolle leefruimte van in totaal ca. 72 m2. Deze ruimte is opgesplitst in een living, open keuken, eetkamer en een speelkamer/werkruimte. De gehele leefruimte is afgewerkt met een deels antraciet grijze tegelvloer en deels tegelvloer in houtmotief en zijn beiden voorzien van vloerverwarming. De wanden en plafonds zijn gestukt en in het plafond zijn vele inbouwspots aangebracht en er is een aansluiting voor een houtkachel.

De fraaie open keuken is eveneens recent geplaatst en voorzien van een schiereiland met een Bora inductie kookplaat en een geïntegreerde afzuigkap met een composiet werkblad. Verder is de keuken voorzien van Siemens inbouwapparatuur waaronder de koelkast, vrieskast, vaatwasser op werkhoogte, elektrische oven, een Quooker en een 2e composiet werkblad.

De ruime eetkamer nodigt uit om aan een grote lange eettafel met gezinsleden of vrienden gezellig te tafelen. Via het eetgedeelte is er een schuifpui naar de achtertuin met diverse terrassen.

Vanuit de eetkamer gaat u naar de speelkamer/werkplek met een extra groepenkast. Dit was voorheen een gedeelte van de garage. Via een deur aan de voorzijde is er de toegang naar de voormalige oprit en thans in gebruik als afgesloten speelruimte voor de kinderen, of te gebruiken als separate ingang naar de werkruimte.

Via een 2e zwarte “steellook” aluminium deur met glas komt u in een portaal met o.a. een wastafel en mogelijkheid voor opstelling van de wasmachine en wasdroger. Hier bevindt zich tevens het gedeeltelijk betegeld toilet met wandcloset en fontein en een vaste werkkast. Via achterdeur gaat u naar het terras en achtertuin.

1e Verdieping;

Via overloop met vaste kasten naar 3 slaapkamers en een betegelde badkamer.

Slaapkamer 1 met laminaatvloer en een Toshiba airco unit van 2020.

Slaapkamer 2 met laminaatvloer.

Slaapkamer 3 met laminaatvloer.

Geheel betegelde badkamer met inloopdouche met glazen schuifwand, wandcloset, wastafel met badkamermeubel.

2e Verdieping;

Via vaste trap naar 4e slaapkamer en ruime zolderruimte met aan de achterzijde een nagenoeg over de gehele breedte kunststof dakkapel met draaikiep raam en isolatieglas.

Slaapkamer 4 met laminaatvloer, dakkapel en een Toshiba airco unit van 2020. .

Zolder/wasruimte met grote dakkapel en aansluiting wasmachine en wasdroger evenals een afgesloten kast met de opstelling van de Vaillant HR combiketel van 2015

Algemeen;

De huidige eigenaar heeft na dat hij de woning op begin 2019 heeft gekocht de woning ingrijpend verbouwd en energiebesparende maatregelen getroffen. Het huidige energielabel dateert van 04-01-2019 en is dus geldig tot 04-01-2029 en heeft een F label. Dit klopt dus eigenlijk niet meer gezien de werkzaamheden die hebben plaatsgevonden. In de woning is thans dak- en vloerisolatie aanwezig en is de woning geheel voorzien van isolerende beglazing. Op de begane grond zijn nog houten ramen en kozijnen en op de 1e en 2e verdieping zijn kunststof ramen en kozijnen aanwezig, allen voorzien van isolatieglas.

Het oorspronkelijk bouwjaar van de woning was ca. 1962, doch zoals gemeld is er vanaf 2019 zeer ingrijpend verbouwd, uitgebouwd en gemoderniseerd.

Er is een voor- en een ca. 16 meter diepe achtertuin met afgesloten poort op het westen met optimale privacy, gezellig terras en een berging met ruime zolder. In de berging die voorheen deel uitmaakte van de garage is elektra en water aanwezig evenals een zolder met geïsoleerde dakplaten. Deze zolder loopt door boven de speelkamer/werkruimte. In de tuin is ook nog een half open schuurtje aanwezig voor o.a. opslag van openhaard hout . Daarnaast zijn er over de tuin nog verschillende elektrapunten verspreidt en het half open schuurtje achter in de tuin is tevens voorzien van water en er is een internetaansluiting aanwezig.

Steensel is landelijk gelegen heeft een basisschool en enkele horecabedrijven. Het ligt op zeer korte afstand van de A67 en heeft daardoor een snelle verbinding met Eindhoven en Veldhoven. Daarnaast is er veel natuur en bossen evenals de golfbaan Gendersteyn.

De gebruikersoppervlak bedraagt 187 m2, waarvan gebruiksoppervlak wonen 170 m2. De bruto inhoud van de woning bedraagt 660 m3 en het perceel is groot 493 m2. De aanvaarding in overleg

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 493 m²
Type: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1962
Woonoppervlakte: 170 m²
Aantal kamers 7

Download Brochure Brochure


Kaart