Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat 63, Bergeijk

€ 289.000 k.k.

Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat 63

Bergeijk

Direct gelegen aan een ruim opgezet plantsoen met diverse speeltoestellen uitgebouwd en instap-klaar te betrekken woonhuis met 4 slaapkamers en achtertuin op het zuiden met een berging met…

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

Direct gelegen aan een ruim opgezet plantsoen met diverse speeltoestellen uitgebouwd en instap-klaar te betrekken woonhuis met 4 slaapkamers en achtertuin op het zuiden met een berging met overkapping en een vrije achterom.

Indeling;

Begane grond;

Via de entree komt u in de ontvangsthal met tegelvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond. In deze ruimte bevindt zich ook het geheel betegeld toilet met fontein, meterkast en trapkast.

Via de hal gaat u naar de ruime uitgebouwde living met o.a. een lichtstraat en een semi-open keuken van in totaal ca. 50 m2. Deze leefruimte is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en de wanden en plafonds zijn gestuct. Via de geheel te openen harmonica schuifdeur in de eetkamer komt u op het terras en achtertuin.

De semi-open keuken met een lichtkoepel is voorzien van een lichte keukeninrichting in hoekopstelling met een 5 pits gaskookplaat, waaronder een wokbrander, r.v.s. afzuigkap, koelkast, combi-oven/magnetron, vaatwasser en een granieten werkblad. .

1e Verdieping;

Via overloop gaat u naar 3 slaapkamers en de geheel betegelde badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. Op 2 slaapkamers zijn inbouwkasten aanwezig. De geheel betegelde badkamer heeft een inloopdouche met glazen deuren, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

2e Verdieping;

Via vaste trap gaat u naar de voorzolder en ruime 4e slaapkamer. Deze 4e slaapkamer heeft 2 dakkapellen en deze zijn beiden voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. Daarnaast zijn er 2 bergingen met o.a. de opstelling van de Nefit HR combiketel van 2008.

Algemeen;

Het definitief energielabel is C en dit label is geldig tot 08-11-2030. De woning is voorzien dak- en vloerisolatie en gedeeltelijk voorzien van spouwmuurisolatie aanwezig. Alle ramen en kozijnen zijn van aluminium en voorzien van isolerende beglazing. Op de 1e en 2e verdieping zijn rolluiken aanwezig. Er is een voortuin aanwezig die grenst aan het ruim opgezette plantsoen en de achtertuin ligt op het zuiden met een berging met overkapping en een vrije achterom.

Het bouwjaar is ca. 1972 en de woning is daarna meerdere malen verbouwd, uitgebouwd en gemoderniseerd. De bruto inhoud van de woning bedraagt 384 m3 en het gebruikersoppervlak 117 m2. De aanvaarding in overleg.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 152 m²
Type: tussenwoning
Bouwjaar: 1972
Woonoppervlakte: 117 m²
Aantal kamers 6

Download Brochure Brochure


Kaart