Huis verkopen

De belangrijkste uitgangspunten voor onze werkwijze bij de verkoop van uw woning en het verkooptraject

Deskundig en eerlijk advies inzake de verkoop of verhuur van uw woning.
Een persoonlijke begeleiding bij de verkoop of verhuur van uw woning, waarbij de interactie tussen klant en makelaar centraal staat.
Optimaal gebruik van de moderne verkoopinstrumenten zowel bij u thuis, op kantoor, als op het gebied van het adverteren van uw woning. Daarnaast adverteren wij uw pand op internet op onze eigen website, Funda en op social media.

Het verkooptraject:

  • Een uitgebreid informerend gesprek met uw NVM-makelaar met een advies op maat gericht op uw persoonlijke situatie
  • Het bepalen van de vraagprijs na een grondige inspectie van de woning en veldonderzoek bij bv. het kadaster of andere informatiebronnen.
  • Het opstellen van het publiciteitsplan met het maken van een uitgebreide verkoopbrochure en in overleg met de opdrachtgever een advertentiebord of poster, een advertentie in de etalage van het kantoorpand, internetplaatsing tot aan open dagen.
  • Het begeleiden van bezichtigingen om kandidaat-kopers uitgebreid te informeren. In een persoonlijk contact kan de NVM-makelaar er bovendien achter komen welke vervolgstappen nodig zijn om tot een goed eindresultaat te komen.
  • Het voeren van de onderhandelingen over de verkoopprijs.
  • Het opstellen van de verkoopovereenkomst.
  • De afhandeling bij de notaris.

Nazorg; u kunt rekenen op de NVM-makelaar als u na de overdracht van uw woning nog vragen heft.

DE MEERWAARDE VAN EEN NVM-MAKELAAR:
De NVM-makelaar is dé adviseur voor particuliere en professionele opdrachtgevers in alle facetten van de woningmarkt.
Hij kan u van begin tot eind begeleiden bij het verkooptraject van uw woning, met als uiteindelijk doel een vlotte verkoop en een optimaal verkoopresultaat.

NVM-makelaars onderscheiden zich ten opzichte van andere ondernemers in dit vakgebied op grond van kwaliteit, dienstverlening, advies en vakkennis. Ze werken permanent aan verbetering van kennis en kunde door opleidingen, trainingen en deelname aan relevante workshops. Tevens blijft de NVM-makelaar op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, de regelgeving en wetgeving van de overheid en juridische en overige aspecten op het vakgebied van wonen. Hierdoor kan hij een breed scala van diensten aanbieden.
Of het nu gaat om koop/verkoop, huur-/verhuur, nieuwbouw, een NVM-makelaar is de specialist op het gebied van de aan-/ of verkoop van uw woning.

De voordelen van een nvm-makelaar op een rij

Landelijk computernetwerk: via een landelijk computernetwerk kan uw NVM- makelaar er voor zorgen dat razendsnel bekend is dat uw woning te koop is.

Adverteren op Funda: Dit is de grootste huizensite van Nederland.

Weten wat er speelt: een NVM- makelaar wordt door het digitale kenniscentrum van de NVM geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt.

Verplicht naar school: een NVM-makelaar is verplicht zijn vakkennis op peil te houden.

NVM-Erecode waarborgt kwaliteit dienstverlening: deze erecode waarborgt deskundigheid, objectiviteit en betrouwbaarheid van elke afzonderlijke NVM-makelaar.

Bescherming van uw belangen: voor eventuele klachten over een makelaar of vastgoeddeskundige van de NVM kunt u terecht bij de afdeling consumentenvoorlichting van de NVM.

Neem hier contact op